Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Generator always broken
#1
We've been using Curvy for a couple years now, a problem that has existed in all the versions in that time is that if you return to examine a generator it is usually totally broken. What I mean by broken is that the connectors between modules will be gone, therefore all modules will be highlighted red, even if we reconnect them the Generator often doesn't work. We have been using screen captures to recreate them if we ever need to make a change... Note that the generated content remains intact, JUST if we need to review the generator or make a change returning to it is futile...

We have found copying and pasting generators also doesn't work, and may lead to breaking them. But this isn't always the sole cause... 

This has been an issue for a couple years for us, in the last few versions of curvy, Unity 2018 and 2017, and on more than one machine. 

Is there some workaround to fix this, I'm surprised to not find a topic on this problem..
Reply


Messages In This Thread
Generator always broken - by dawtcalm - 03-20-2019, 01:33 PM
RE: Generator always broken - by _Aka_ - 03-20-2019, 05:05 PM
RE: Generator always broken - by dawtcalm - 03-20-2019, 07:36 PM
RE: Generator always broken - by _Aka_ - 03-21-2019, 11:54 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Generator threading digot 4 687 03-15-2020, 06:33 PM
Last Post: digot
  Add Template problem in the Generator with Input Spline Shape prefab ATHellboy 1 485 03-13-2020, 11:27 PM
Last Post: _Aka_
  Mesh problem in generator after rotating control points ATHellboy 1 558 02-10-2020, 11:24 AM
Last Post: _Aka_
  Flip Shape On Generator Hitsu San 1 562 01-21-2020, 12:53 AM
Last Post: _Aka_

Forum Jump: